Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Февраль » 21 » Як вибрати дизайн-студію
16:24
Як вибрати дизайн-студію

Якщо ви все-таки вирішили вибрати дизайн-студію, то ця стаття буде Вам дуже до речі! Web-студій сотні і всі готові зробити сайт, а вибрати треба тільки одну! Для того, щоб вибрати гідного розробника, необхідно розуміти за якими критеріями слід вибирати дизайн-студію. Критеріїв небагато, всього сім! Запам'ятайте їх, і робіть вибір дизайн-студії, обов'язково пропустивши всі пропозиції крізь «призму» критеріїв відбору.

Незважаючи на те, що піде мова про вибір дизайн-студії для розробки сайту, наведені критерії чудово підійдуть для підбору виконавця абсолютно в будь-якій сфері діяльності, від створення сайтів до проектування інтер'єрів будинків.

Критерій № 1. Ціна

Ціна — це перше, на що звертають свою увагу більшість замовників при виборі дизайн-студії. Але не варто забувати, що скупий платить двічі! Щоб зробити правильний вибір спираючись тільки на ціну, потрібно мати гарне уявлення про реальну вартість Вашого сайту. Для цього доведеться порівняти пропозиції щодо створення сайту від студій в різних цінових діапазонах. Погодьтеся, не випадково, створення сайту-візитки в одній студії коштує 1800 гривень, а в іншої — більше 3000! Ви повинні розуміти, з чого складається ціна в першому і другому реченні. Які послуги і в якому обсязі кожній студією будуть Вам надані. Яким у результаті буде створений сайт.

Рекомендуєм послуги Дизайн интерьера студії «Interior-VIP».

Не слід хапатися за перші пропозиції створити сайт за 1300 гривень та два дні! За ці гроші можна зробити тільки дуже примітивне шаблонне рішення, яке, швидше за все, буде соромно показувати своїм клієнтам. Переконайтеся в тому, що за ці гроші Вам зроблять саме той сайт, який потрібен.

Запам'ятайте, гарна пропозиція по створенню сайту не може бути дешевше 2500 гривень!

Критерій № 2. Якість

Обираючи студію, обов'язково погортайте портфоліо. Портфоліо — справжнє обличчя дизайн-студії! Переконайтеся, що роботи студії задовольняють Вас не тільки за ціною, але і за якістю виконання. Рекомендуємо уважно порівняти роботи різних студій.

Основна складність вибору полягає в тому, що більшість замовників навряд чи мають поняття про те, яка робота може вважатися якісною, а яка — шаблонної?! Який сайт коштує дорого, а який — ні?! Власне, для цього я і цитую цю статтю, щоб було якомога більше грамотних замовників, які мають уявлення про ціни і можливий рівень робіт.

Зауважимо, що якість послуг — це перший критерій, на який слід звертати увагу при виборі студії! І тільки потім потрібно дивитися на ціну. Але, на жаль, професіоналізм та висока якість може не укластися в Ваш реальний бюджет на сайт. Тому, нехай під першим критерієм залишиться ціна, а якість йде на другому місці.

Вибирати студію потрібно по кращому співвідношенню ціни та якості!

Критерій № 3. Досвід роботи

Обов'язково зверніть увагу на час існування студії і досвід її роботи. Не слід звертатися в першу-ліпшу студію, яка була утворена 1 місяць тому. Ви дуже сильно ризикуєте залишитися без грошей і без сайту, навіть якщо Вас повністю влаштовують роботи представлені на сайті у портфоліо студії.

Намагайтеся знайти студію, яка пропрацювала хоча б 1 рік і має у своєму портфоліо достатнє число реально розроблених сайтів на високому рівні. Тільки достатній досвід роботи студії може гарантувати її здатність довести будь-яку розробку до логічного кінця. Студії з малим досвідом роботи, можуть просто не зуміти доробити складний сайт. З ненадійним виконавцем Ви ризикуєте втратити багато свого дорогоцінного часу.

В ідеальному випадку, слід зателефонувати більшості замовників студії і розпитати їх про враження співпраці з цією студією. На підставі чого Ви зможете зробити більш об'єктивний висновок про надійність студії. Дізнатися телефони замовників можна переглядаючи розділ «контакти» на розроблених сайтах студією.

Критерій № 4. Професіоналізм співробітників

Рівень професіоналізму працівників дуже важливий. В процесі попередньо спілкування по сайту, Ви повинні переконатися, що Вас розуміють. При цьому менеджери та інші співробітники студії зобов'язані розмовляти з Вами «на одній мові», використовуючи мінімум незрозумілою професійної лексики. Не давайте вішати собі локшину на вуха».

Ви повинні добре розуміти, про що Вам говорять і що пропонують!

Критерій № 5. Позитивні рекомендації

Мабуть, самий надійний критерій вибору розробника — це рекомендація друзів або партнерів, які вже зробили собі сайт в одній зі студій і задоволені її роботою. Мають свій дорогоцінний позитивний досвід роботи з конкретною дизайн-студією.

Критерій № 6. Умови взаєморозрахунків

Для залучення клієнтів, багато студії готові пропонувати різні вигідні умови співпраці. Наприклад, надавати розстрочку платежу або давати суттєві знижки, працювати без передоплати і т. п. Можливо, саме цей критерій для Вас стане найбільш привабливим і ключовим.

Врахуйте, що більшість професійних студій працюють з передоплатою.

Критерій № 7. Місце розташування

Може виникнути ситуація, що ви вже відібрали собі 3-4 студії, повністю задовольняють Вас як за ціною, так і за якістю робіт. Тоді саме час звернути увагу на місце розташування студій. Є сенс зупинити свій вибір на тій студії, яка буде ближче до Вашого дому або офісу. Час — це гроші! Близькість розташування дозволить істотно заощадити час на дорогу, так як зустрічатися з менеджерами студії доведеться досить часто.

На цьому можна закінчити з критеріями вибору студії. Як бачите, основних критеріїв вибору дизайн-студії всього сім. Які саме критерії будуть найбільш значущі саме для Вас, вирішувати Вам.

Повірте, приділивши один раз серйозна увага в підборі виконавця, Ви зможете уникнути в майбутньому безлічі помилок і проблем. При правильному виборі, професійні співробітники студії зроблять для Вас все необхідне на найвищому рівні.

Просмотров: 551 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно