Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Февраль » 21

Якщо ви все-таки вирішили вибрати дизайн-студію, то ця стаття буде Вам дуже до речі! Web-студій сотні і всі готові зробити сайт, а вибрати треба тільки одну! Для того, щоб вибрати гідного розробника, необхідно розуміти за якими критеріями слід вибирати дизайн-студію. Критеріїв небагато, всього сім! Запам'ятайте їх, і робіть вибір дизайн-студії, обов'язково пропустивши всі пропозиції крізь «призму» критеріїв відбору.

Незважаючи на те, що піде мова про вибір дизайн-студії для розробки сайту, наведені критерії чудово підійдуть для підбору виконавця абсолютно в будь-якій сфері діяльності, від створення сайтів до проектування інтер'єрів будинків.

Критерій № 1. Ціна

Ціна — це перше, ... Читать дальше »

Просмотров: 551 | Добавил: 329 | Дата: 21.02.2017 | Комментарии (0)

10 февраля 2017 года новая банкнота номиналом в 500 злотых поступила в обращение. Размер новой банкноты отличается от 200-тизлотовой по размеру (150 на 75 мм). Это было сделано, чтобы облегчить распознавание купюры слабовидящими или слепыми людьми. 

Najlepszy pożyczka: finhelp-market

На банкноте изображен король Ян III Собеский, знаменитая историческая личность, прославленный полководец. На обратной стороне изображен польский орел с короной и дворец Виланове. Общий дизайн и цвета банкноты вписываются в концепцию оформления польских бумажных денег. Её, как и все остальные банкноты, разработал художник- дизайнер Анджей Гейдрих. Надо сказать, что по польским купюрам можно увидеть в хронологическом порядке историю страны и людей, которые правили ею.

По утверждению Национального банка, новые банкноты имеют самую высокую степень защиты, что позволит полностью исключить их подделку и фальсификацию.

К наиболее ... Читать дальше »

Просмотров: 493 | Добавил: 329 | Дата: 21.02.2017 | Комментарии (0)

Вітаю вас, шановні читачі. З вами Юлія Марзан. Продовжимо розмову про розробку рекламної кампанії для просування вашого товару або послуги.
Після того, як ви прийняли рішення залучити для цього сторонніх фахівців, вам необхідно вибрати рекламне агентство, яке найкращим чином вирішить поставлену задачу.На ринку ви можете зустріти безліч пропозицій від компаній, що надають рекламні послуги. Важливо не розгубитися і вибрати рекламне агентство, яке зможе максимально ефективно організувати рекламну діяльність вашої компанії.
Існує кілька аспектів, на які потрібно звернути увагу в першу чергу. Крім того, потрібно знати і розуміти основні напрями взаємодії рекламодавця і рекламного агентства. Про це ми і поговоримо.
Що ... Читать дальше »

Просмотров: 541 | Добавил: 329 | Дата: 21.02.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно