Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 21 » Як вибрати меблі для вітальні?
18:55
Як вибрати меблі для вітальні?

1 Вирішіть , скільки готові витратити. Звичайно , визначають вибір предметів наші естетичні уявлення . Але найчастіше вони сильно коригуються фінансами . Скільки ви готові витратити ? Саме від цього залежить , меблі якого виробництва і з яких матеріалів буде прикрашати вашу вітальню.

2 Определітесь з розмірами . При виборі меблів у вітальню потрібно прикинути необхідну кількість посадочних місць. Адже розміри меблів впливають на ціну предмета . Вирішіть , чи варто вам розраховувати тільки на членів вашої родини або краще відразу купити диван побільше , з урахуванням приходу гостей. Подумайте , не передбачити чи пару зайвих пуфів або кілька складних стільців .

3 Оценіте форму кімнати. Іноді квадратні метри потрібно « економити » , іноді - навпаки , потрібно « заповнювати порожнечу ». Компактні кутові дивани доречні і в мініатюрних віталень . За площею вони рівні двомісному дивану + крісло , але в « куточок» сяде ще одна людина. Окремим же предметів потрібно місце для проходу.

При нестачі площі зверніть увагу на дивани без підлокітників : на них можна сідати і прямо , і збоку . Деякі моделі з мобільного спинкою дозволяють організувати додаткові місця « в другому ряду ». Острівну м'які меблі в вітальню встановлюють в центрі кімнати. Крім того , не забувайте , що у величезному магазині і в мініатюрній вітальні один і той же диван виглядає по- різному. Кутові моделі, наприклад , займають чимало місця і найбільше підходять для просторих приміщень і кімнат , витягнутих у довжину. Пам'ятайте: великий кутовий або тримісний диван візуально вкорочує вітальню , якщо встановлено біля «короткій » стіни. Якщо приміщення має складну конфігурацію , можна відмовитися від покупки дивана і придбати кілька крісел.

4 Виберіть призначення предмета . Дуже важливо добре уявляти собі , з якою метою ви збираєтеся придбати той чи інший предмет . Візьмемо, наприклад , диван. Він може призначатися для виконання як однієї , так і декількох функцій. У першому випадку на ньому тільки сидять. У другому - і сидять , і лежать , а часто і сплять . Це , звичайно, дуже зручно , але не варто забувати , що кожна додаткова функція веде до збільшення ціни . Ні до чого переплачувати за « зайві » можливості .

5 На століття або на пару років? За додаткову міцність меблів у вітальню доведеться заплатити чималу суму. Чи потрібні вам сім шарів лаку на фасаді комода або супервинослівая оббивка з напиленням « від води», « сонця » та іншими захистами ? Якщо у вас немає домашніх тварин , а діти давно виросли і не збираються гойдатися на стільцях , покупка супердолговечной меблів виявиться нераціональною.

6 Комплект або модульна система? Готові комплекти проживуть років п'ять. Постарів диван ? Доведеться винести його на звалище. Навряд чи вдасться знайти підходящий диван - і за формою , і по оббивці - до решти в самоті крісел , а , значить , доведеться позбутися й від них . Модульні меблі взаємозамінна , тому « живе» довше. Продірявилися пружини на кріслі , витерлася оббивка ? Докуповуємо до ще функціонуючому дивану пару пуфів з тією ж обробкою. Втрати в цьому випадку - мінімальні.

Замовляйте меблі під ваші потреби: меблі львів
Швидко, якісно, не дорого, а головне чесно.

Просмотров: 912 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно