Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 21

Про користь такого благородного напою як чай сперечатися не доводиться. Поворотним роком , в історії вітчизняного чаювання , став 1679 , коли був укладений перший контракт на поставку цього дивовижного напою . Постачальником чаю був Китай , причому , основні поставки , здійснювалися з території північного Китаю . У ті часи , цей напій використовувався , виключно , в лікувальних цілях. Втім , така практика його використання притаманна багатьом країнам . Стародавні вчені нараховували більше 24 лікувальних ефектів цього древнього напою.

Придбайте чай напряму з Китаю: купить чай черный

< ... Читать дальше »

Просмотров: 947 | Добавил: 329 | Дата: 21.05.2014 | Комментарии (0)

1 Вирішіть , скільки готові витратити. Звичайно , визначають вибір предметів наші естетичні уявлення . Але найчастіше вони сильно коригуються фінансами . Скільки ви готові витратити ? Саме від цього залежить , меблі якого виробництва і з яких матеріалів буде прикрашати вашу вітальню.

2 Определітесь з розмірами . При виборі меблів у вітальню потрібно прикинути необхідну кількість посадочних місць. Адже розміри меблів впливають на ціну предмета . Вирішіть , чи варто вам розраховувати тільки на членів вашої родини або краще відразу купити диван побільше , з урахуванням приходу гостей. Подумайте , не передбачити чи пару зайвих пуфів або кілька складних стільців .

3 Оценіте форму кімнати. Іноді квадратні метри потрібно « економити » , іноді - навпаки , потрібно « заповнювати порожнечу ». Компактні кутові дивани доречні і в мініатюрних віталень . За площею вони рівні двомісному дивану + крісло , але в « куточок» сяде ще одна людина. Окре ... Читать дальше »

Просмотров: 912 | Добавил: 329 | Дата: 21.05.2014 | Комментарии (0)

Отримання кредиту сьогодні - це максимально спрощена процедура , адже гроші можна взяти без застави та поручителів. Вам необхідний буде тільки ідентифікаційний код і паспорт.

Кожен з нас хоча б одного разу опинявся в ситуації , коли гроші потрібні терміново , а взяти їх , по суті , ніде. Саме в такому випадку на допомогу приходять банки і кредитні організації , в яких отримати кредит готівкою в Києві можна всього за п'ятнадцять хвилин. До того ж вам не потрібно буде збирати гору документів і шукати надійного поручителя , щоб отримати кредит готівкою без довідки про доходи.

Швидкі кредити в такій ситуації - це оптимальний варіант , адже разом з грошима ви отримуєте свободу витратити їх на свій розсуд цю хвилину. Сьогодні найпоширенішим видом кредиту є позика на споживчі потреби. Також великим попитом користується кредит готівкою на покупку автомобіля , на лікування або ж на ремонт ... Читать дальше »

Просмотров: 1192 | Добавил: 329 | Дата: 21.05.2014 | Комментарии (0)

Постулат про те , що нерухомість завжди росте в ціні , розвіяв недавня криза : виявляється , ціна нерухомості може (і досить суттєво) зменшуватися. Більше того , ніхто не гарантує , що надалі можна буде з легкістю продати житло в морально застарілих хрущовках , давно і безнадійно потребують капітального ремонту. До слова сказати , реалізувати квадратні метри " з тисяч і тисяч" новобудов , що будуються ударними темпами у віддалених районах , не менш складна задача : вірогідність їх подорожчання мінімальна ( якщо не брати до уваги коригування на відсоток інфляції) , а у самого забудовника ціна на таке житло завжди буде нижчою.
 
Квартиру можна здавати в оренду і отримувати щомісячний дохід. Пару років тому інвестори так і робили : купували квартиру , яку здавали орендарям , а через деякий час продавали. Висока прибутковість досягалася за рахунок стрімкого зростання цін на житло , при цьому прибутковість від самої оренди становила лише невелику частину в зага ... Читать дальше »

Просмотров: 954 | Добавил: 329 | Дата: 21.05.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно