Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 21 » Як заробити на нерухомості?
17:36
Як заробити на нерухомості?

Постулат про те , що нерухомість завжди росте в ціні , розвіяв недавня криза : виявляється , ціна нерухомості може (і досить суттєво) зменшуватися. Більше того , ніхто не гарантує , що надалі можна буде з легкістю продати житло в морально застарілих хрущовках , давно і безнадійно потребують капітального ремонту. До слова сказати , реалізувати квадратні метри " з тисяч і тисяч" новобудов , що будуються ударними темпами у віддалених районах , не менш складна задача : вірогідність їх подорожчання мінімальна ( якщо не брати до уваги коригування на відсоток інфляції) , а у самого забудовника ціна на таке житло завжди буде нижчою.
 
Квартиру можна здавати в оренду і отримувати щомісячний дохід. Пару років тому інвестори так і робили : купували квартиру , яку здавали орендарям , а через деякий час продавали. Висока прибутковість досягалася за рахунок стрімкого зростання цін на житло , при цьому прибутковість від самої оренди становила лише невелику частину в загальній грошовій вигоді .

Квартиру можна продати. При цьому розпорядитися отриманими грошима також можна кількома способами : покласти в банк , придбати що-небудь , більш вигідне з точки зору інвестування , або , нарешті , просто витратити.

Найбільш популярна є нерухомість на березі моря: недвижимость на море в россии

Просмотров: 953 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно