Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 28 » Як зробити гарну зачіску
16:27
Як зробити гарну зачіску

Створюючи зачіску необхідно врахувати деякі особливості, такі як форма обличчя , а так само густота волосся і колір. Довге волосся , які до того ж світлі і тонкі , не рекомендується носити в розпущеному вигляді. Обсяг таким волоссю найкраще додасть каскадна стрижка. Густі локони обов'язково повинні бути доглянутими.
Якщо Ви шукаєте , яка зачіска Вам підійде , зверніться до інтернет - ресурсів , погортайте сучасні модні журнали.
           Отже, вибираєм ту зачіску, яка вам підходить. Якщо у Вас трикутна форма обличчя , то Вам підійде стрижка каре , якщо квадратне - каскад , для круглого обличчя підійдуть зачіски або витягнуті , або з об'ємом в лобовій частині і потиличної . Що стосується овального особи , то тут можна сміливо вибирати будь-яку вподобану стрижку. Так само , роблячи стрижку , потрібно приділити увагу деяким деталям , наприклад, не дуже красиві вуха не потрібно виставляти напоказ і т.д.
          Перед тим як зробити яку-небудь зачіску , в першу чергу необхідно вимити голову. При цьому вибирайте шампунь і бальзам , відповідний саме Вашому типу волосся. Використовуючи бальзам , не потрібно його наносити на коріння волосся , це може погіршити волосся .
Після того , як Ви ретельно вимили волосся , необхідно злегка підсушити їх рушником , прибравши зайву вологу. Після цього необхідно нанести на корені волосся засіб для укладання. Так само вибирайте засіб, що підходить типом Ваших волосся, наприклад , пінку для густого волосся або це буде спеціальна рідина для тонкого волосся. Завдавши склад на коріння , Ви додасте вашому волоссю необхідну форму і тривалу фіксацію.
          Якщо Ви хочете зберігати зачіску весь день , то рекомендується покласти у свою сумочку лак і гребінець , яка повинна бути з рідкими зубами і гострим кінчиком. У будь-який момент Ви можете по -новому начесать і закріпити розпатлане локони.

Та найкращим вибором стане замовлення зачіски у професійних стилістів.
Я рекомендую робити це тут: , свадебный стилист на дом Балашиха

Просмотров: 856 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно