Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 28

Всі правила з ремонту діляться на три категорії :
1 . Потрібно і дозвіл і проект
Деякі ремонтні роботи в квартирі можна робити тільки в тому випадку , якщо складений проект і отримано дозвіл у місцевої влади ( адміністрації , ЖЕСа або ЖРЕО ) . Після того як ви стали щасливим власником дозволу , можете зайнятися пошуком проектної організації . Потім шукайте будівельну фірму , яка вам зробить ремонт. Адже якщо ви живете в багатоквартирному будинку (або приватному , але там , де більше двох поверхів. - Ред.) , То виконувати роботи по проекту мають право тільки офіційні підрядні організації .
2 . Потрібно тільки дозвіл
Мороки менше . Однак вам все одно доведеться зібрати необхідні документи , прикласти до них заяву і відправити весь пакет в районну адміністрацію (як правило , їх приймають у службі « Одне вікно »). Що ж входить в обов'язковий пакет документів? Правила чітко прописані в указі президента № 200 « ... Читать дальше »

Просмотров: 951 | Добавил: 329 | Дата: 28.04.2014 | Комментарии (0)

Створюючи зачіску необхідно врахувати деякі особливості, такі як форма обличчя , а так само густота волосся і колір. Довге волосся , які до того ж світлі і тонкі , не рекомендується носити в розпущеному вигляді. Обсяг таким волоссю найкраще додасть каскадна стрижка. Густі локони обов'язково повинні бути доглянутими.
Якщо Ви шукаєте , яка зачіска Вам підійде , зверніться до інтернет - ресурсів , погортайте сучасні модні журнали.
           Отже, вибираєм ту зачіску, яка вам підходить. Якщо у Вас трикутна форма обличчя , то Вам підійде стрижка каре , якщо квадратне - каскад , для круглого обличчя підійдуть зачіски або витягнуті , або з об'ємом в лобовій частині і потиличної . Що стосується овального особи , то тут можна сміливо вибирати будь-яку вподобану стрижку. Так само , роблячи стрижку , потрібно приділити увагу деяким деталям , наприклад, не дуже красиві вуха не потрібно виставляти напоказ і т.д.
... Читать дальше »

Просмотров: 857 | Добавил: 329 | Дата: 28.04.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно