Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Июнь » 23 » Как выбрать хорошую косметику
20:39
Как выбрать хорошую косметику

Ти не раз сталікавалась з проблемою покупки невідповідної косметики? Тоді читай і ти дізнаєшся, як вибрати хорошу туш, помаду, тональний засіб і зволожуючий крем.

    
Як вибрати хорошу косметику
Підписатися на розсилку цікавих статей
Косметику, на відміну від невідповідного сукні або пари взуття, не можна повернути в магазин. Тому купити і з'ясувати, що туш, помада, блиск або крем тобі не підходять, болючіше подвійно. Саме тому багато тестують б'юті-засоби в магазині. Часто таке тестування не є гарантією успіху. По-перше, освітлення в приміщенні спотворює відтінки, а по-друге, тестери можуть стати причиною появи кон'юктивіту, герпесу або кишкової палички. Ідеальний варіант - вимагати в магазинах пробники, але, на жаль, не всі бренди мають семпли.

Обирати я рекомендую на сайті: http://to-dreams.org/.
Завжди якісна косметика за низькими цінами

Помада і блиск

Ти помиляєшся якщо думаєш, що якщо зняти верхній шар помади, то разом з ним прожени ти і всі бактерії. Патогени мають властивість розмножуватися досить швидко, так що вони напевно проникли всередину всього складу. Вибираючи колір і текстуру, нанеси продукт на подушечки пальців - шкіра там найближче по відтінку, структурі і щільності до твоїй шкірі губ. Щоб зрозуміти, чи йде тобі цей колір, піднеси помаду до губ перед дзеркалом.

Туш для вій

Туш - головний розсадник бактерій. У цьому вона схожа з блиском для губ. Упаковка зі щіточкою тільки провокує потрапляння вірусів всередину. І всі вони готові моментально переселитися на слизову оболонку. Тому при виборі туші тобі допоможуть тільки відгуки подруг та рекомендації консультанта. Все, що ти можеш зробити в магазині, це оцінити щіточку туші і її запах. Пам'ятай, пензлик з вигином підкручує вії, якщо має форму конуса - подовжує, якщо велика і пухнаста - надає віям об'єм.

Тональний засіб

Як не дивно, але тестери з тональним кремом в магазині найбезпечніші. Все завдяки упаковці. Як правило вона має дозатор, який перешкоджає вільному проникненню бактерій. Найпростіший спосіб вибрати тональний засіб - це нанести невелику кількість на тильну сторону долоні або зап'ястя. Ця ділянка шкіри максимально збігається за кольором з шкірою обличчя. Ще один хороший спосіб оцінити текстуру і колір основи - нанести трохи тонального кошти на вилиці або в область переходу шиї до обличчя і почекати деякий час. Після оцінки результату не забудь протерти обличчя антибактеріальної серветкою.

Пудра, тіні і рум'яна

Текстури цих коштів дуже схожі. Щоб почувтсвовать їх ефект, тобі варто спочатку зняти ватяним спонжем або серветкою верхній шар. Завдяки сухої порошкової консистенції бактерії не можуть проникнути в усі шари. Головне - не наносити ці продукти пальцями. Пудру наноси на Т-зону, так ти побачиш, наскільки добре вона матирует шкіру. Використовуй спонж або аплікатор, нанеси засіб на шкіру і оціни його переваги.

Догляд

Тестувати догляд в магазині не має великого сенсу. Адже побачити результат дії або виявити які-небудь алергії ти зможеш лише через певний час. У магазині можна лише оцінити щільність і запах. Для цього наноси засіб на зап'ясті, тильну сторону долоні або лікоть. Кращий спосіб вибрати відповідний догляд - скористатися пробниками. Також перед тестуванням обов'язково понюхай засіб, адже зіпсований тестер спотворює свої властивості і не дозволить тобі об'єктивно оцінити його достоїнства.

Просмотров: 476 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно