Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Июнь » 23

Ти не раз сталікавалась з проблемою покупки невідповідної косметики? Тоді читай і ти дізнаєшся, як вибрати хорошу туш, помаду, тональний засіб і зволожуючий крем.

    
Як вибрати хорошу косметику
Підписатися на розсилку цікавих статей
Косметику, на відміну від невідповідного сукні або пари взуття, не можна повернути в магазин. Тому купити і з'ясувати, що туш, помада, блиск або крем тобі не підходять, болючіше подвійно. Саме тому багато тестують б'юті-засоби в магазині. Часто таке тестування не є гарантією успіху. По-перше, освітлення в приміщенні спотворює відтінки, а по-друге, тестери можуть стати причиною появи кон'юктивіту, герпесу або кишкової палички. Ідеальний варіант - вимагати в магазинах пробники, але, на жаль, не всі бренди мають семпли.

Обирати я рекомендую на сайті: http://to-dreams.org/.
Завжди якісна косметика за низькими цінами

< ... Читать дальше »
Просмотров: 477 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2014 | Комментарии (0)

Іноді обставини складаються таким чином, що настає необхідність провести ніч поза домом: приїзд батьків у гості до дитини-студентові, який проживає в іншому місті; раптово видатного нетривалі службове відрядження; поїздка на концерт улюбленого виконавця або футбольний матч в іншу місцевість; бажання провести день наодинці з коханим в затишній обстановці або ж проста необхідність виспатися хоча б одну ніч молодим батькам, що запросив до себе додому але ночівлю з немовлям одну з бабусь. У всіх цих випадках допомагає така послуга, як знімання квартири або іншого житла подобово або погодинно.

Це в радянські часи приїзд в інше місто був пов'язаний з незмінним поневірянням по готелям у пошуках вільного місця. І, найчастіше, навіть подружжю у зв'язку з відсутністю місць доводилося задовольнятися проживанням в різних номерах і з незнайомими людьми. А що вже говорити про громадянські сім'ях, у яких немає свідоцтва пр ... Читать дальше »

Просмотров: 746 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно