Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Июнь » 23 » Зняти квартиру подобово і погодинно: деякі зауваження та поради бажаючим
14:12
Зняти квартиру подобово і погодинно: деякі зауваження та поради бажаючим

Іноді обставини складаються таким чином, що настає необхідність провести ніч поза домом: приїзд батьків у гості до дитини-студентові, який проживає в іншому місті; раптово видатного нетривалі службове відрядження; поїздка на концерт улюбленого виконавця або футбольний матч в іншу місцевість; бажання провести день наодинці з коханим в затишній обстановці або ж проста необхідність виспатися хоча б одну ніч молодим батькам, що запросив до себе додому але ночівлю з немовлям одну з бабусь. У всіх цих випадках допомагає така послуга, як знімання квартири або іншого житла подобово або погодинно.

Це в радянські часи приїзд в інше місто був пов'язаний з незмінним поневірянням по готелям у пошуках вільного місця. І, найчастіше, навіть подружжю у зв'язку з відсутністю місць доводилося задовольнятися проживанням в різних номерах і з незнайомими людьми. А що вже говорити про громадянські сім'ях, у яких немає свідоцтва про шлюб, а значить і права заселитися в один номер, просто не було.

Тепер проблеми такої не варто, так як є можливість зняти впорядковану квартиру як на пару годин для відпочинку або зустрічі з коханим, так і на термін в декілька днів для проживання. Багато людей при вирішенні подібного питання віддають перевагу тиші домашнього затишку квартири, а не холодною офіційності готельного номера.

На зміну газетними оголошеннями про здачу житла погодинно або подобово прийшли оголошення на інтернет-сайтах. І вони мають величезну перевагу перед газетними, оскільки дають можливість потенційному клієнту не тільки зорієнтуватися за ціною і місце знаходження квартири, але також і побачити кілька фотографій квартири, яка здається в найм, розглянути її інтер'єр. Це створює у наймача загальне враження про житло, в якому він зможе провести свій час, а також заощадить час для ухвалення рішення про вибір тієї чи іншої квартири.

Тепер трохи про квартири, що здаються подобово і погодинно.

Справа в тому, що ціна на годину / добу оренди квартири сильно розрізняється залежно від деяких характеристик, до яких відносяться:

- Місце розташування квартири: у центрі міста ціни значно вище, ніж на околиці;

- Стан житла, його вид, до якого входять і обробка приміщень, і наявність «свіжого» ремонту, планування квартири, її чистота;

- Додаткові послуги, які можуть включати в себе наявність бару зі спиртними напоями, фільмотеку різноманітної тематики, сніданок у вигляді підготовлених перед заселенням клієнтів свіжих булочок, наявність бадьорять традиційних ранкових напоїв (кави, чаю), цукерок і т.п.;

- Близькість або віддаленість стоянки для автомобілів, зупинок громадського транспорту, продуктових магазинів, кафе і ресторанів;

- Величина площі житла: вартість 2-3х кімнатних квартир незмінно вище вартості 1-кімнатної;

- «Клас» квартири: квартири серійної забудови сильно різняться в ціні в порівнянні з квартирами індивідуального планування, дворівневими (про пентхаусах згадувати навіть і не варто).

У кожному разі в знімається почасово / подобово квартирі можна розраховувати на наявність чистої постільної білизни за кількістю наданих спальних місць, така ж кількість (а в ідеалі - в два рази більше) чистих рушників, гігієнічних засобів (мило, шампуню, туалетного паперу), набору тарілок, чайного сервізу і столових приладів. Крім того, телевізор і холодильник також повинні неодмінно бути присутнім в подібній квартирі.

Відрядженим особам (при бажанні зняти ту чи іншу квартиру) слід заздалегідь поцікавитися про можливість отримання звітних документів для надання до бухгалтерії підприємства. Справа в тому, що деякі орендодавці видають подібні папери, так як надають в оренду квартири, як домашні готелі.

При заселенні в квартиру з клієнта найчастіше беруть копію паспорта або сам паспорт (дія з боку надавача квартири незаконне, але вимушене), або інший важливий документ (частіше водійське посвідчення).

Постійні клієнти при зніманні квартири зазвичай отримують у вигляді подяки певні приємні дрібниці від господаря: пляшку недорогого шампанського в подарунок, знижку при наступному заїзді і тому подібні.

Так що, якщо є бажання зняти квартиру подобово або погодинно - це абсолютно реальна можливість, адже на ринку надання таких послуг величезна кількість пропозицій, здатних задовольнити різноманітні запити самих різних клієнтів.

До відома для бажаючих відвідати Казань. Агентство нерухомості пропонує квартири подобово в Казані, а також довгострокова оренда житла, котеджів і офісів. Відносини з орендодавцем оформляються юридично.

Просмотров: 745 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно