Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 9 » Книга з принтера: як швидко надрукувати книгу з файлу (срочная цифровая печать)
15:04
Книга з принтера: як швидко надрукувати книгу з файлу (срочная цифровая печать)

Насправді роздрукувати документ , щоб він мав вигляд книги досить просто. Але ті , хто в цій справі тільки початківець , навряд чи швидко зорієнтуються без допомоги. Всі ми колись починаємо розбирати щось , думати , що та як. Ми перепробували безліч програм , але в кінцевому підсумку зупинилися на FinePrint . Це надзвичайно зручна і неймовірно проста утиліта , яка оснащена величезною кількістю корисних функцій. Окрім іншого FinePrint дозволяє роздруковувати документ за принципом книги ( буклетів ) з таких форматів як pdf , doc , djvu та інших інших .

Встановивши утиліти , ви виявите , що у списку принтерів з'явився додатковий , який називається FinePrint :

Для роздруківки необхідного вам документа у вигляді книги - ворд це чи акробат рідер - потрібно вибрати друк , а потім зі списку принтерів вибрати FinePrint . Після цього з'явиться програмне вікно :

Потрібно відзначити все так , як продемонстровано на малюнку , і натиснути на кнопку (3). Готово. Програма сама подбає про те , щоб зробити все необхідне , вона роздрукує ваш документ у вигляді книзі . Вам залишиться прошити її по центру і використовувати в звичному і зручному для вас книжковому форматі .

Варто сказати про невеликий , але значимому нюансі . Оскільки ви вперше встановили цю утиліту , вам знадобиться трохи підлаштувати принтер і саму програму. Щоб зробити це , натисніть справа вгорі на ім'я вашого принтера , а потім в самому низу знайдіть та виберіть пунктик « Додаткові настройки».

У першу чергу виберіть свій принтер ( 1 ) , після натисніть на «Майстер налаштування принтера » ( позначено як « 2 »). Тепер проходите тест , спираючись на підказки. Тест цей необхідний, щоб утиліті FinePrint став « зрозуміліше » принцип роботи вашого принтера і вона змогла налаштуватися на його « хвилю» , щоб надруковані книги правильно відображалися і так далі.

Пройшовши майстра установок , рекомендуємо роздрукувати небудь невеликий документ ( не більш 5-10 сторінок ) - так ви перевірите , чи правильно налаштована програма і чи правильно здійснюється друк в книжковому вигляді.

Якщо все-таки неправильно , значить , проходячи тест « Майстер налаштування принтера » , ви зробили помилку . Пройдіть його знову.

Просмотров: 2503 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно