Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 09

Насправді роздрукувати документ , щоб він мав вигляд книги досить просто. Але ті , хто в цій справі тільки початківець , навряд чи швидко зорієнтуються без допомоги. Всі ми колись починаємо розбирати щось , думати , що та як. Ми перепробували безліч програм , але в кінцевому підсумку зупинилися на FinePrint . Це надзвичайно зручна і неймовірно проста утиліта , яка оснащена величезною кількістю корисних функцій. Окрім іншого FinePrint дозволяє роздруковувати документ за принципом книги ( буклетів ) з таких форматів як pdf , doc , djvu та інших інших .

Встановивши утиліти , ви виявите , що у списку принтерів з'явився додатковий , який називається FinePrint :

Для роздруківки необхідного вам документа у вигляді книги - ворд це чи акробат рідер - потрібно вибрати друк , а потім зі списку принтерів вибрати FinePrint . Після цього з'явиться програмне вікно :

Потрібно відзначити все так , як продемонстровано на малюнку , і натиснути на кнопку (3). Готово. Про ... Читать дальше »

Просмотров: 2503 | Добавил: 329 | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)

Традиційно в офісах і виробничих приміщеннях радять встановлювати порогову пожежну сигналізацію. Основна відмінна особливість такої пожежної сигналізації - наявність сповіщувачів , що мають поріг чутливості, тобто датчик , спрацьовує , коли визначальний показник виявляється більше, ніж запрограмоване його значення - переступає поріг чутливості. Монтаж систем пожежної сигналізації порогового типу , як , втім , і саме обладнання , порівняно не дорогий . Однак і ефективність такої системи не дуже велика. Датчики порогової сигналізації враховують тільки одна ознака (підвищення температури , концентрація чадного газу в повітрі , наявність диму) , а , отже , інформативність таких датчиків не висока .

Я рекомендую замовляти тут: система пожарной сигнализации и пожаротушения
Швидко то якісно.

Якщо Ваше основне завдання - максимальн ... Читать дальше »

Просмотров: 934 | Добавил: 329 | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно