Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 9 » Монтаж пожежної сигналізації різних типів
14:50
Монтаж пожежної сигналізації різних типів

Традиційно в офісах і виробничих приміщеннях радять встановлювати порогову пожежну сигналізацію. Основна відмінна особливість такої пожежної сигналізації - наявність сповіщувачів , що мають поріг чутливості, тобто датчик , спрацьовує , коли визначальний показник виявляється більше, ніж запрограмоване його значення - переступає поріг чутливості. Монтаж систем пожежної сигналізації порогового типу , як , втім , і саме обладнання , порівняно не дорогий . Однак і ефективність такої системи не дуже велика. Датчики порогової сигналізації враховують тільки одна ознака (підвищення температури , концентрація чадного газу в повітрі , наявність диму) , а , отже , інформативність таких датчиків не висока .

Я рекомендую замовляти тут: система пожарной сигнализации и пожаротушения
Швидко то якісно.

Якщо Ваше основне завдання - максимальна ефективність пожежної сигналізації , ми рекомендуємо Вам монтаж автоматичної пожежної сигналізації адресно -аналогового типу. У такій системі з контрольною панелі динамічно відбувається опитування датчиків про їх стан . Перевага такої системи в тому , що є можливість відрізнити реальну тривогу від несправності самого датчика небудь проблем на лінії , пошкодження кабелю і т.д. Крім того , при установці пожежної сигналізації даного типу опрацьовується питання про системи мовного оповіщення про пожежу , системі автоматичного пожежогасіння та системи димовидалення .

Наша компанія протягом довгого часу займається монтажем протипожежної сигналізації , накопичений досвід дозволяє виконувати роботу будь-якого рівня складності якісно і в строго у визначений термін. Сучасна система пожежної сигналізації - це і зручність в експлуатації , і надійність , і технологічність , і багатофункціональність , і довговічність при відповідному обслуговуванні.

Установка пожежної сигналізації завжди відбувається в індивідуальному порядку. Індивідуальна робота з кожним об'єктом , має на увазі монтаж пожежної сигналізації, як в готовому будинку , так і на будь-якій стадії будівництва об'єкта , будь то етап проектування , закладки або обробки. Крім того, що наша компанія здійснює монтаж сигналізації , ми пропонуємо своїм клієнтам обслуговування об'єкта на період гарантії , за бажанням замовника.

Зателефонувавши нам по телефону , і замовивши безкоштовний виїзд фахівця , Ви отримаєте повний комплекс послуг з проектування , монтажу та пуско -налагодження пожежної сигналізації , а також гарантійне сервісне обслуговування пожежної сигналізації.

Наша компанія вже багато років працює з системами охоронної та пожежної сигналізації , а також з іншими інженерними системами будівель і споруд. Ми заслужили позитивні відгуки і довіру клієнтів не тільки в Києві , а й в інших регіонах України . Ми надаємо всю супровідну документацію , оформлену належним чином в органах пожежного нагляду. Наші кваліфіковані інженери дадуть Вам ділову пораду , підберуть обладнання , оптимально підходить саме Вам , а досвідчені техніки та монтажники швидко , акуратно і професійно виконають будь-які роботи якісно і в строк з урахуванням Ваших побажань і вимог. Ми змонтуємо пожежну і охоронну сигналізації для квартир , будинків , офісів , складів, виробничих приміщень , магазинів , торгових центрів та ін

Просмотров: 932 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно