Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Июнь » 20 » Що потрібно для створення сайту
19:10
Що потрібно для створення сайту

Як зробити сайт html - такий запит в пошукових системах вводять щомісяця кілька тисяч чоловік. Багато людей задаються питаннями: чи потрібні для цього навички програмування, спеціальну освіту або купа грошових коштів? У цій статті я відповім на питання, що потрібно, щоб створити сайт. 

Прийнято вважати, що програмісти - це, в основному, розумні чоловіки, і багатьох чоловіків цікавить, як зробити сайт самому. Але виявляється, тисячі жінок також хвилює питання як самій зробити сайт! Насамперед, створити сайт можуть і чоловіки і жінки. Для створення сайту зовсім не потрібно формальне університетську освіту і роки навчання і практики, і навіть не обов'язково бути професійним програмістом. Що стосується грошей, то вони природно потрібні. Правда можна обійтися, в деяких випадках, і без них. Залишається дізнатися, що потрібно для створення сайту? 

Можна замовити створення сайту або ж його розкрутку тут: создание и раскрутка сайтов

як зробити сайт самому 
Перше, що вам необхідно, для того, щоб створити сайт - це інформація. Практично всі сайти створюються на мові HTML (мова гіпертекстової розмітки) або похідних від нього мовами. Це дуже проста мова, освоїти який може будь-яка людина, просто пройдіть початковий курс по HTML безкоштовно! Цього буде достатньо, щоб створити свою сторінку і цілий сайт і помістити їх потім в Інтернеті! 

Далі Вам знову потрібна інформація, про те, як зробити Ваш сайт або блог ще краще і йде в ногу з часом, тому що всі сучасні сайти крім основної мови гіпертекстової розмітки використовують додаткові кошти, перше з яких - це поєднання HTML з CSS (каскадні сторінки стилів). Це теж дуже просто! У каскадних аркушах (таблицях) стилів Ви, як редактор свого сайту або блогу, встановлюєте правила і зразки форматування ваших сторінок, і можете потім їх легко змінювати. Ця технологія призначена, щоб зробити Вашу роботу ще простіше! 

Коли Ваш сайт буде створений або відразу при його створенні, Ви можете захотіти зробити його «живим»! Для цього існує спеціальна мова JavaScript, знання якої, як іноземної мови, від Вас не потрібно. Досить буде познайомитися з його основами і навчитися вставляти підпрограми, написані на цій мові, в код Вашого сайту або об'єднувати цей код з ними. Ваш сайт стане по-справжньому розумним! 

Перерахованого достатньо, але для створення сайту необхідно ще Ваше бажання. У процесі роботи над Вашим сайтом або блогом, у Вас повинні і будуть виникати різні питання: чи потрібен сайт, чому потрібен сайт, навіщо потрібен сайт, де зробити сайт, чи потрібно реєструвати сайт? Відповіді на ці та багато інших питань Ви знайдете на сайті нашої школи! Ви познайомитеся також з іншими класними технологіями, які, безумовно, можливо використовувати для створення Вашого сайту! Щоб залучити на Ваш сайт відвідувачів і Ваших друзів доведеться також додатково попрацювати, але все залежить тільки від Вашого бажання! 

створення сайтів 
Що Вам не потрібно, щоб зробити свій сайт? Вам не потрібно (необов'язково) вивчати Wordpress або Joomla! Вам не потрібно читати і вивчати сайти або проходити навчання в школах (тим більше платне), де Вам будуть пропонувати створити свій за три тижні і заробляти на ньому тисячу доларів за три місяці! Без знання основ HTML Ви не зможете створити хороший сайт, а тим більше заробляти на ньому гроші! Щоб створити свій сайт необхідно серйозно потрудитися, але зробити сайт може будь-яка людина!

Просмотров: 467 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно