Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Июнь » 20

Ракові хворі в два рази більш схильні до самогубства, ніж решта населення. Чоловіки набагато частіше, ніж жінки, позбавляють себе життя відразу після того, як дізнаються діагноз.
Вчені стверджують, що ядерна катастрофа в Чорнобилі призвела до появи самого великої кількості ракових захворювань в історії від одного події.
Рак грудей вважається табу в країнах Близького Сходу, і багато жінок відмовляються від медичної перевірки, оскільки бояться огляду лікарями-чоловіками.
У світі живе 28 мільйонів чоловік, поборовшись рак.
Близько 77% всіх випадків раку були діагностовані у людей у ​​віці 55 років або старше.
Погана гігієна порожнини рота може привести до гінгівіту, запалення ясен. З часом високий рівень запалень в організмі може збільшити ризик розвитку ракової пухлини.
Бездітні жінки або ті, чия перша вагітність сталася після 30 років, мають трохи більший ризик захворіти на рак грудей, ніж ті, хто завагітнів у більш моло ... Читать дальше »

Просмотров: 1122 | Добавил: 329 | Дата: 20.06.2014 | Комментарии (0)

Годинники в наш просунуте час розглядаються не тільки як визначника часу, але і в якості цікавого атрибута, який до того ж може виконувати роль додаткового ювелірної прикраси. А якщо мова йде не просто про годинник, а про чоловічі годинах, то це в деякій мірі ще й показник солідності людини (його престижу). Саме тому необхідно особливо ретельно підбирати цей аксесуар.
Елегантні, фірмові годинники на чоловічому зап'ясті можуть висловити високий ранг і показати певне положення в суспільстві свого власника.

Обрати та придбати недорогий якісний годинник можна тут:  ... Читать дальше »

Просмотров: 451 | Добавил: 329 | Дата: 20.06.2014 | Комментарии (0)

Як зробити сайт html - такий запит в пошукових системах вводять щомісяця кілька тисяч чоловік. Багато людей задаються питаннями: чи потрібні для цього навички програмування, спеціальну освіту або купа грошових коштів? У цій статті я відповім на питання, що потрібно, щоб створити сайт. 

Прийнято вважати, що програмісти - це, в основному, розумні чоловіки, і багатьох чоловіків цікавить, як зробити сайт самому. Але виявляється, тисячі жінок також хвилює питання як самій зробити сайт! Насамперед, створити сайт можуть і чоловіки і жінки. Для створення сайту зовсім не потрібно формальне університетську освіту і роки навчання і практики, і навіть не обов'язково бути професійним програмістом. Що стосується грошей, то вони природно потрібні. Правда можна обійтися, в деяких випадках, і без них. Залишається дізнатися, що потрібно для створення сайту? 

Можна замовити створення сайту або ж його розкрутку тут:  ... Читать дальше »

Просмотров: 469 | Добавил: 329 | Дата: 20.06.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно