Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 20
1 січня 1932 відкрився Нижегородський автомобільний завод імені Молотова , який пізніше був перейменований в Горьковський автозавод - ГАЗ . Одне з головних підприємств радянського автопрому за свою більш ніж 80 -річну історію випустило чимало знакових моделей автомобілів , в число яких входить і легендарна "Волга".
"РГ" представляє добірку фактів про радянське символі успіху , благополуччя і достатку.

1. "Волга" прийшла на зміну автомобілю "Перемога". Розробкою нової моделі займався скульптор Лев Єремєєв , який працював свого часу над ЗіМом (першої представницької моделлю Горьковського автозаводу ) . Новій машині дали ім'я " Перемога - М21 " - саме вона згодом і стане " Волгою" . Паралельно над моделлю працював англієць Джон Вільямс , який працював у кузовному КБ ГАЗу - його варіант називався М21 "Зірка".

Зовнішній вигляд "Волги" був створений з опорою на американський " стай ... Читать дальше »
Просмотров: 481 | Добавил: 329 | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)


Отримання прав , це як момент повноліття людини як водія власного транспортного засобу . Починаючи з нього ви маєте повне право керувати машиною самостійно , але , багато новачків бублика побоюються першої поїздки в цій якості , тому, звичайно ж , до неї краще заздалегідь підготуватися і все продумати .

У першу чергу потрібно відзначити , що вибирати для неї час краще , коли пішоходів на вулицях присутній мінімум. Це може бути вихідний день , приблизно ранок , адже як увечері у вихідні , так і в будні рух буде занадто жвавим для подібних експериментів . Перед поїздкою потрібно гарненько виспатися.

Маршрут потрібно ... Читать дальше »
Просмотров: 457 | Добавил: 329 | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно