Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 06

Як розкрутити свій сайт самостійно

Доброго часу доби , шановні читачі!

Ви не знаєте , що робити , щоб розкрутити свій власний сайт самостійно? Не хочете платити стороннім особам , але й у власних силах упевнені не до кінця? Хочете отримати кілька простих і дійсно корисних порад замість того , щоб читати безглузду рекламу чергового "чарівного" курсу? Якщо так - Ви зайшли за адресою.

Дана стаття повністю присвячена відповіді на питання - як розкрутити свій власний сайт самостійно? І нехай я , її автор , не фахівець в області SEO -оптимізації , однак ТИЦ і PR мого сайту переступили нульовий рубіж менш , ніж через дев'ять місяців після його запуску - на мою думку , досить гідний результат! Я пишу цю статтю для того , щоб поділитися з Вами накопиченим досвідом і дати кілька порад , які можуть виявитися корисними для Вас . Тому якщо ви дійсно хочете знати , як розкрутити сайт самостійно - влаштовуйтеся зручніше і читайте уважно , щоб краще вникнути в ... Читать дальше »

Просмотров: 613 | Добавил: 329 | Дата: 06.04.2014 | Комментарии (0)

Кожен з нас мріє про власний заміському будинку , проте мало хто знає наскільки складна ця тяганина.

Однак завдяки існуючим агентствам , яким можна доручити всю паперову тяганину , також будівельним фірмам , будівля будинку спрощується в рази.

Наприклад , для споруди будь-якої будівлі на території столиці України , будівельна компанія повинна отримати спеціальну будівельну ліцензію Києва .

Крім ліцензії потрібно отримати величезну кількість дозволів , залежно від типу і кількості робіт , що проводяться будівельниками.

При виборі місця для дому варто враховувати багато факторів , наприклад :

1 . Екологічна обстановка навколишнього середовища , намагайтеся ставити будинок далеко від трас , будь-яких магістралей , заводів , підприємств .

2 . Як здійснюватиме водо- , газо- , електропостачання , все це варто враховувати ще на ранніх стадіях проекту . Пам'ятайте , перед викидом у навколишнє середовище стічні води потрібно очищати !

... Читать дальше »
Просмотров: 456 | Добавил: 329 | Дата: 06.04.2014 | Комментарии (0)

Смартфон з гарною камерою

Покупці часто шукають смартфон з гарною камерою . Або навіть хороший смартфон з гарною камерою . Але якщо я вже почав трохи розуміти , що ж таке хороший смартфон , то до розуміння, що ж таке хороша камера я ще дуже далекий. Адже не можна ж оцінювати якість камери смартфона в мегапикселях ? Але що тоді робити , якщо крім цього показника в характеристиках пристрою не значиться практично нічого , що відноситься до камери ? Як же вибрати смартфон з гарною камерою ? Я виділив кілька критеріїв , які можна швидко перевірити , взявши смартфон в руки:

швидкість зйомки

Запускаємо програму " камера " , наводимо на об'єкт , тикаємо один раз на екран для фокусування і потім тиснемо спуск. Скільки секунд знадобилося , щоб зробити фотографію? Чи довго запускалось додаток? Як пройшла фокусування ? Чи швидко спрацював затвор ? ... Читать дальше »

Просмотров: 532 | Добавил: 329 | Дата: 06.04.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно