Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 30

Перш ніж ви прочитаєте поради, хочу запросити вас на тренінг який навчить вас всього необхідного: как заработать начинающему

1. Не бійтеся нового!

Завжди будь відкритий новому. Але не завжди приймай нове в своє життя. Перевіряй , тестуй , вивчай - і впроваджуй . Будь допитливим і різнобічною людиною . Повір , більшість підприємців - у спілкуванні вкрай цікаві люди , оскільки багато чого побачили і відчули на своїй шкурі. Підприємницька школа - одна з кращих життєвих шкіл. Не бійся здатися необізнаним , все в цьому світі вивчається і тренується. Будь навик можна вивчити і розвинути . Тому вперед , підкорювати нові вершини , але і не забувай зміцнитися і розвинутися на старих .

У підприємництві немає місця консервативного мислення , т.к. воно гальмує вас , робить слабким , нездатним оцінити факти і просто « вбиває» . У підприємництві важливий відкритий всьому новому , жив ... Читать дальше »

Просмотров: 394 | Добавил: 329 | Дата: 30.04.2014 | Комментарии (0)

У Карпатах , для здійснення активного відпочинку відмінно підійде «Озеро Vita ».

«Озеро Vita » знаходиться в селі Нижній Студений , Закарпатської області , Межегорского району. Це готельний туристичний комплекс , який має п'ятьма новими комфортабельними котеджами , виконаними в карпатському стилі з соснового срубба . Котеджі розташовуються в мальовничій місцевості , на березі озера , яке знаходиться на висоті 800 метрів над рівнем моря.

Відпочиваючі можуть скористатися послугами ресторану , який передбачає різноманітну українську кухню. Для приготування українських страв , використовуються екологічні чисті продукти власного підсобного господарства.

Це прекрасне місце , де можна погуляти пішки , покататися на велосипеді або конях по гірських стежках - відмінна навантаження на м'язи. Це також корисно і захоплююче , як катання на ковзанах , лижах або санках. Влітку можна покататися на квадроциклах , а взимку - на снігоходах або ж ... Читать дальше »

Просмотров: 518 | Добавил: 329 | Дата: 30.04.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно