Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Июнь » 13

Вибір подарунка - справа відповідальна. Що подарувати близькій чи не дуже людині, щоб ваш подарунок припав йому до смаку?

Найкраще дарувати те, що якимось чином пов'язане із захопленням людини. Отже, що краще подарувати запеклому собачникові?

Рекомендую віднестись оригінально, подарувавши ручну роботу, 
знайти таку можна тут: аксессуары для собак своими руками

Книги про собак

«Книга - кращий подарунок», - вчили нас в дитинстві. Це твердження і донині не втратило своєї актуальності. Тому за подарунком можна сміливо відправлятися в книжковий магазин. Кращим варіантом книжкового подарунка стане подарункова ілюстрована енциклопедія про собак або ж спеціальне видання, присвячене улюбленої породі вашого друга.

Футболка з зображенням собаки

Відмінна ідея для тих собаківників, я ... Читать дальше »

Просмотров: 482 | Добавил: 329 | Дата: 13.06.2014 | Комментарии (0)

Подарунки не тільки приємно отримувати, але й дарувати. Вибір подарунка - це зовсім непросте заняття, адже у кожної людини є свої захоплення, хобі, звички. Тому й підходити до вибору подарунка треба з фантазією, адже хочеться, щоб саме ваш подарунок запам'ятався імениннику або іменинниці. Є загальні правила, якими можна скористатися при виборі подарунка.

Для чоловіків хорошим подарунком вважаються автомобільні аксесуари, якщо чоловік є автомобілістом, дорогий алкоголь також завжди цінується в якості подарунка і різні супутні товари - підставки для пляшок, набори келихів. Для курців можна обрати предмети для куріння, наприклад, декоративні кальяни. Якщо подарунок призначається начальнику, то це можуть бути які-небудь прикольні сувеніри, наприклад, сувенір «грошове дерево» або підставка для мобільного телефону у вигляді автомобіля.

Рекомендую віднестись до вибору подарунку оригінально, наприклад подарувати ручну роботу,
придбату таку можна тут:&nb ... Читать дальше »

Просмотров: 528 | Добавил: 329 | Дата: 13.06.2014 | Комментарии (0)

Думаю, що і власникам Калини буде цікава новина, що зовсім недавно стала доступна нова Лада Гранта в кузові хетчбек, а якщо бути точніше, то це називається ліфтбек. Звичайно, багато автовласників чекали появи цієї новинки, так як седан не кожному виявився до душі, та й тим більше, є справжні цінителі укорочених моделей.

Звичайно з ціною трохи вийшов казус, так як більшість водіїв думали, що різниця від седана буде не більше 10 000 рублів, адже на всіх попередніх машинах ВАЗ все було саме так.

 

Але чомусь керівництво і маркетологи заводу виробника порахували інакше і вирішили, що хетчбек (ліфтбек) будуть купувати і на 20 000 дорожче. Наприклад, найдешевша ком ... Читать дальше »

Просмотров: 373 | Добавил: 329 | Дата: 13.06.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно