Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Август » 28

Интересуетесь спортом?! Умеете прогнозировать?! Разбираетесь в командах и стиле их игры?! 
Я предлагаю вам на этом заработать. 
В букмекерской конторе winner вы можете делать ставки на различные виды спорта. 
Включая футбол, бокс, атлетику, баскетбол, дартс, велоспорт, американский и австралийский футбол, хоккей, валейбол, и многие другие, их там 30. 
Ставки можно делать не только на победу той или иной команды, но и на многие другие факторы. 
... Читать дальше »

Просмотров: 478 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Ви маєте целюліт і хочете його позбутись?!
Втомились від важких виснажливих фізичних нагрузок?!
Пропоную вам позбавитись від целюліту за допомогою вакуумного масажу.
Це найпопулярніший спосіб скинути лишню вагу та позбавитись від целюліту.

Сьогодні вакуумний масаж рекомендується при цілому ряді захворювань. В їх числі остеохондроз, бронхіальна астма, різні невралгії. Як правило, банки застосовуються в поєднанні з іншими рефлексотерапевтіческого методами - такими, як голковколювання, аурикулотерапия, моксотерапія. Це забезпечує комплексний лікувальний ефект і дає можливість підходити до питання вирішення проблем зі здоров'ям більш глобально. 

Також в даний час вакуумний масаж широко використовується в антицелюлітних цілях. Унаслідок використання банок відбувається активне спалювання жиру і вирівнювання підшкірного ліпідного шару - що призводить до схуднення і очищенню організму від шлаків. Також підвищується загал ... Читать дальше »

Просмотров: 390 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Ігровий автомат Резидент має в народі друга назва Сейфи. Справа в тому, що символом Bonus в цій грі служить зображення неспалимого сейфа. Сюжет ігрових автоматів сейфи онлайн нагадує справжній шпигунський комікс, з усім належним антуражем. Дія основної гри відбувається в старому підвалі, де на тлі обшарпаних стін і іржавих труб виконує нелегку місію «боєць невидимого фронту», російська Джеймс Бонд. Поки крутяться барабани слота, а їх всього п'ять, незворушний розвідник з твердим підборіддям вивчає і фотографує ворожі документи. 

 

Екіпірування резидента 

Символіці ігрового автомата сейфи позаздрить найкрутіший бойовик. Пістолети і кулемети, згадані сейфи, зірки і погони, навіть протигаз затесався в арсенал розвідника. Кожен символ має свою ціну, найбільш вагомою вважається медаль з профілем головного героя. Далі за спаданням йдуть: вогнегасник, погони, кулемет, зірка, досьє, протигаз і пістолет. Бонус ... Читать дальше »

Просмотров: 492 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Якщо в минулі століття дівчині було непристойно робити перші кроки назустріч хлопцеві, якщо раніше дівчата стояли в сторонці і лише стріляли очицями в сторону вподобаного хлопця, то сучасний світ являє зовсім іншу картину. Все частіше можна помітити дівчину, що робить перші кроки назустріч хлопцеві. Дівчата перестали боятися засуджують поглядів і шепоту в їх сторону. 


Однак не кожна дівчина зможе безсоромно познайомитися з вподобаним хлопцем в реальності. Зовсім інша справа - знайомства в Інтернеті! Тут вже ви не станете червоніти, нервувати, переступав з ноги на ногу. Але пам'ятайте, що і ви не побачите реакції хлопця на вас. Якщо для вас це не має значення, сміливо починайте знайомитися через Інтернет. 

Для того щоб підібрати підходящу для вас кандидатуру, вам належить зробити кілька кроків. 

По-перше, виберіть зручний і цікавий вам сайт знакомств. Таких у даний час існує чимало. Ви можете вибрати сайт ... Читать дальше »

Просмотров: 540 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно