Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Март » 24

Кожна людина народжується і вмирає. Перед родичами померлого постає питання, де і як поховати близьку людину, куди звернутися в першу чергу і яку суму потрібно мати, щоб організувати хоча б самі скромні похорони.
На цю непросту тему ми поговорили з керівником Сумського КП «Спецкомбінат» Євгеном Короткевичем.
- Скільки в Сумах діючих кладовищ і скільки закритих?
- На території нашого міста 13 діючих кладовищ, з них у відкритому режимі працює тільки кладовищі в районі 40-ї підстанції по вул. Менжинського, а решта - частково в закритому. Це Ново-Центральне Барановское кладовищі (вул. Червонопрапорна), Міське (вул. 20 років Перемоги), Аварійне (ГТВ, вул. Прикордонна), Засумское (вул. Баумана), Лучанское ( ... Читать дальше »

Просмотров: 534 | Добавил: 329 | Дата: 24.03.2017 | Комментарии (0)

Соціальне волонтерство все більш популярно. І якщо ви серйозно вирішили стати волонтером, то залишається дотримуватися деякі прості правила або принципи, завдяки яким все вийде: не нашкодь; допомагай нужденних, незалежно від віросповідання, національності та соціального статусу; не намагайся замінити професіоналів (лікарів, пожежників, вихователів); вкладай свої зусилля, час, турботу, доброту; спирайся на свої реальні можливості; працюй в команді; не допомагай власними матеріальними ресурсами.
На деяких принципах зупинюся детальніше.

Не зашкодь

Найперше правило саме така: не нашкодь! І мова тут не тільки про підопічних, але і про тих, хто поруч (персонал установи, лікарів, батьків дітей та інших волонтерів), і навіть про самого волонтера (його психологічному і фізичному здоров'я, стосунки з близькими, вільному часу, робот ... Читать дальше »

Просмотров: 534 | Добавил: 329 | Дата: 24.03.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно