Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Апрель » 25

Карнавальні костюми можуть зробити будь-яке свято незабутнім. Адже сірі будні так хочеться урізноманітнити хоча б напередодні Нового Року або Хеллоуїна. Крім того, останнім часом все частіше проводяться корпоративні вечірки змішаного типу, на які співробітники приходять разом зі своїми дітьми. В яскравих костюмах навіть незнайомі раніше діти легко стають друзями, а дорослі в такому оточенні відчувають себе менш скуто.

Де придбати карнавальне вбрання?

В країнах, де щорічні фестивалі носять масовий характер, костюми, як правило, заздалегідь шиються на замовлення або купуються в спеціалізованих магазинах. Але на пострадянському просторі такий спосіб може сильно вдарити по кишені. Крім того, пошук сценічних костюмів може затягнутися на кілька днів. Більш бюджетний варіант — інтернет-магазини. З їх допомогою можна замовити необхід ... Читать дальше »

Просмотров: 551 | Добавил: 329 | Дата: 25.04.2017 | Комментарии (0)

Для дитини костюмоване свято - це справжній вибух емоцій. До цієї події зазвичай починають готуватися заздалегідь, найчастіше - за кілька тижнів або навіть місяців. І це приємне очікування, радісні клопоти складають чималу частину від загального враження від свята.

Раніше батькам доводилося проявляти чудеса кмітливості і умелости, придумуючи і створюючи костюми з підручних матеріалів. Готові варіанти нарядів у продажу були, але асортимент їх був невеликий. Тому на ранках групками понуро штовхалися однакові сніжинки і зайчики, інші діти хизувалися «дизайнерських» одязі з фіранок і старих маминих нарядів.

Для сучасних дітей не існує таких жорстких рамок і умов. У магазинах багато чудових нарядів і для дів ... Читать дальше »

Просмотров: 522 | Добавил: 329 | Дата: 25.04.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно