Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 27

І

Якщо Ви живете у місті або вам постійно доводиться їздити туди , то ви знайомі з таким поняттям , як дорожні пробки. Пробки бувають різні , і їх розмір залежить від самого міста , адже чим більше місто , тим більше в ньому автомобілів , тим довше доводитися стояти в пробках. 

Можна точно стверджувати тільки одне : пробки на дорогах це головна проблема сучасних автомобілістів , які проживають у великих « містах - мільйонниках » і зніми треба боротися всіма доступними засобами.

Більшість автолюбителів впевнені , що виною дорожніх пробок є аварії , "чайники " на дорогах , неправильна інфраструктура доріг , представницькі автомобілі з " мигалками " , заради яких перекривають дороги , а також велика кількість світлофорів.

А про автомобілі можна дізнатись тут:  ... Читать дальше »

Просмотров: 514 | Добавил: 329 | Дата: 27.03.2014 | Комментарии (0)

Незвичайні автомобілі завжди привертають увагу автолюбителів. А що це за такі незвичайні автомобілі . Ними можуть бути машини рідкісних марок , з незвичайним дизайном , а також з великими габаритними розмірами. Про останні автомобілях ми докладніше поговоримо в цій статті.

Яку мету переслідують автолюбителі при подовженні своїх автомобілів? Довгі автомобілі або Стретчи завжди привертають увагу. Вони часті учасники автомобільних шоу і виставок. Але чи завжди такі довгі автомобілі переслідують мету привернути увагу і бути звичайними шоу- карами ? Ні, адже іноді вони створюються для практичних цілей , а саме перевезення великої кількості людей. Ці машини виступають в якості таксі , весільних автомобілів і для перевезення важливих персон.

А про найкращі та найцікавіші позашляховики тут:  ... Читать дальше »

Просмотров: 573 | Добавил: 329 | Дата: 27.03.2014 | Комментарии (0)

Серед автолюбителів популярними автомобільними журналами є "За кермом " , " П'яте колесо " , "Авто Ревю" , "Тюнінг автомобілів" , "Авто Світ " і багато інших. З автомобільних журналів ми дізнаємося про новинки автомобільної промисловості , а також знайомимося з останніми тенденціями і віяннями у світі автомобілів . Для нас пишуть найкращі журналісти. З їхніх слів ми дізнаємося про тест драйві нового автомобіля , який їм дістався на випробування.

Але чи так все гладко пишуть журналісти , чи можна довіряти тест драйву в автомобільних журналах. Якщо ми почитаємо черговий тест машини , то що ми дізнаємося. Як налаштовувати сидіння або який пластик застосовується при виготовленні панелі авто ? Але якщо ми збираємося в найближчому майбутньому придбати даний автомобіль ... Читать дальше »

Просмотров: 427 | Добавил: 329 | Дата: 27.03.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно