Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 06

Після прийняття рішення про покупки нового обладнання в наш будинок, ми бентежить питання , як же не помилитися і зробити правильний вибір. Розглянемо найбільш часто зустрічаються моменти при виборі побутової техніки.

Чи є різниця між дорогою і дешевою технікою? Звичайно ж , є. Справа в тому , що товари одного виду приблизно знаходяться в однаковому ціновому діапазоні , але якщо одна з моделей набагато нижче , наприклад в три рази , то варто задуматися , на чому заощадили конструктори. Що не скажеш про дуже дорогих моделях. Не факт , що такі вироби відрізняються чимось особливим. Не завжди завищена ціна відповідає якості. Але якщо у вас є бажання і можливість , варто віддати переваги відомим « недешевим » брендам . По-перше , така техніка напевно прослужить довше , не менше 10-15 років при правильній експлуатації. А по-друге , економічність в порівнянні з дешевими побратимами. Візьмемо для прикладу дві пральних машинки різної цінової категорії. Купивши недорогу , ... Читать дальше »

Просмотров: 534 | Добавил: 329 | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема з ціною на паливо - незважаючи на коливання , що залежать від політики та інших факторів , ціна на бензин буде постійно підвищуватися. Тому не дивно , що практично будь-який автовласник хотів би знизити свої витрати на паливо.

Сьогодні найбільш економічними транспортними засобами з ДВС є невеликі міські автомобілі , які , згідно з новою політиці Євросоюзу , в майбутньому повинні завоювати міські дороги.

Вже сьогодні , в деяких країнах Євросоюзу , наприклад , в Англії , Німеччині та Франції вводяться обмеження на в'їзд потужних автомобілів і позашляховиків у столиці цих країн і в деякі великі міста . І якщо деяким автомобілям буде зовсім заборонений доступ у великі населені пункти , то іншим може повезти більше і вони зможуть все ж отримати дозвіл на в'їзд на платній основі.

Цікавитесь автомобілями? Тоді вам сюди: http://auto.ironhorse.ru/category/usa/h ... Читать дальше »

Просмотров: 421 | Добавил: 329 | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

КАРДШАРІНГА (шарінг) називається інтернет -підключення до віддаленої оригінальної оплаченої карті на сервері , щоб декодувати кодовані канали.Сегодня тільки цей спосіб доступний для бажаючих переглядати невзломанние кодовані канали з мінімальними витратами.

Можна досить довго очікувати, коли будуть зламані кодування , і вийдуть піратські карти (тим більше що це може і не відбутися), а можна вже зараз насолоджуватися переглядом улюблених каналів на досить вигідних умовах , досить просто підключитися до кардшаринг- серверу.

Хочете скористатись кардшарингом?! Тоді вам сюди: кардшаринг тесты бесплатно

Що потрібно для "кардшаринга"?
Для цього використовується тарілка з супутниковим приймачем , добре б , щоб була мережева карта ( Ethernet ) , а також постійне інтернет-підключення.

Ось перелік основних моделей приймачів , що володіють на палубі мережевою картою , ... Читать дальше »

Просмотров: 532 | Добавил: 329 | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

Програмований логічний контролер ( Programmable Logic Controller ) або ПЛК - це елемент електронного промислового контролера , використовуваного для автоматизації технічного процесу .
Програмовані логічні контролери широко застосовують у промисловому виробництві в автоматизованих технологічних процесах. ПЛК призначені для роботи з машинами , а це означає , що вони володіють апаратом введення / виведення сигналів датчиків і механізмів виконання. Переважно , саме це відрізняє їх від комп'ютерів , орієнтованих на людину.
Контролер , програмований - це не вбудовується , а самостійний елемент , який виготовляється окремо від обладнання ім керованого . Це обладнання розроблено в якості заміни релейно -контактних схем управління , що збираються з окремих компонентів ( лічильників , таймерів і реле).
Всі алгоритми таких пристроїв реалізуються за допомогою спеціальних програм , чим вони і відрізняються від релейних схем управління. Варто заув ... Читать дальше »

Просмотров: 442 | Добавил: 329 | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно