Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

10 февраля 2017 года новая банкнота номиналом в 500 злотых поступила в обращение. Размер новой банкноты отличается от 200-тизлотовой по размеру (150 на 75 мм). Это было сделано, чтобы облегчить распознавание купюры слабовидящими или слепыми людьми. 

Najlepszy pożyczka: finhelp-market

На банкноте изображен король Ян III Собеский, знаменитая историческая личность, прославленный полководец. На обратной стороне изображен польский орел с короной и дворец Виланове. Общий дизайн и цвета банкноты вписываются в концепцию оформления польских бумажных денег. Её, как и все остальные банкноты, разработал художник- дизайнер Анджей Гейдрих. Надо сказать, что по польским купюрам можно увидеть в хронологическом порядке историю страны и людей, которые правили ею.

По утверждению Национального банка, новые банкноты имеют самую высокую степень защиты, что позволит полностью исключить их подделку и фальсификацию.

К наиболее ... Читать дальше »

Просмотров: 493 | Добавил: 329 | Дата: 21.02.2017 | Комментарии (0)

Вітаю вас, шановні читачі. З вами Юлія Марзан. Продовжимо розмову про розробку рекламної кампанії для просування вашого товару або послуги.
Після того, як ви прийняли рішення залучити для цього сторонніх фахівців, вам необхідно вибрати рекламне агентство, яке найкращим чином вирішить поставлену задачу.На ринку ви можете зустріти безліч пропозицій від компаній, що надають рекламні послуги. Важливо не розгубитися і вибрати рекламне агентство, яке зможе максимально ефективно організувати рекламну діяльність вашої компанії.
Існує кілька аспектів, на які потрібно звернути увагу в першу чергу. Крім того, потрібно знати і розуміти основні напрями взаємодії рекламодавця і рекламного агентства. Про це ми і поговоримо.
Що ... Читать дальше »

Просмотров: 541 | Добавил: 329 | Дата: 21.02.2017 | Комментарии (0)

На вулиці погода вже дає знати про наближення зими. Мороз починає пощипувати вушка, а вітер вже серйозно задуває в них. Пора б завести теплою стильною шапочкою. 

Сьогодні ми допоможемо вам визначитись з таким непростим вибором, адже вибір головного убору вимагає індивідуального підходу до кожної модниці. 

Приміряючи шапочки в магазині, виконуйте наші поради і тоді вам гарантована вдала покупка. 

Зростання

Не забувайте поєднувати головний убір з вашим типом фігури. Чим вище ваш зріст, тим більше повинен бути головний убір, щоб він не виглядав безглуздо. Крім того, високим дівчатам варто звернути увагу на капелюхи плоскою і широкою форми, уникаючи вузьких облягаючих. 

Фігур ... Читать дальше »

Просмотров: 527 | Добавил: 329 | Дата: 18.02.2017 | Комментарии (0)

Щоб вибрати стоматолога за місцем проживання, здатного задовольнити ваші специфічні потреби, що вам потрібно знати основи різних галузей стоматології. Чим краще ви вивчите різницю між ними, тим більш успішним виявиться ваш пошук відповідного стоматолога (стоматологів) в своєму районі.

Зазвичай, найкращим способом почати пошук є звернення до родини або до стоматолога загальної практики. Останній має ліцензію на діагностику захворювань зубів і стану порожнини рота, вироблення планів лікування та виконання певних процедур. При необхідності місцеві стоматологи загального профілю, а також сімейні дантисти, можуть направити вас до вузькоспеціалізованого зубного лікаря.

Стоматологи надають свої послуги за допомогою гігієністів і асистентів. Стоматолог-гігієніст займається спеціальною очищенням зубів.

Для тих хто шукає якісну не до ... Читать дальше »

Просмотров: 510 | Добавил: 329 | Дата: 14.02.2017 | Комментарии (0)

Мы знаем простую истину: «Деньги есть у того, кто знает им цену». Смысл этого высказывания, простого на первый взгляд, глубок. 

Действительно, часто покупая всякую мелочь, мы не задаем себе вопрос, так ли она нам необходима. Порой такая ситуация возникает и при приобретении дорогих вещей, и при оформлении кредитов для их покупки. Чтобы научиться экономить, избежать всевозможных неприятностей, рекомендуем вам несколько полезных советов: 

•Отправляясь в магазин за покупками, обязательно составляйте список необходимых продуктов и строго придерживайтесь его (это позволит на первый взгляд сэкономить небольшую сумму денег, однако в магазин вы ходите нередко. Маленькие суммы, накапливаясь, имеют свойство превращаться в большие);
•Если у вас еще нет депозитного счета, поставьте себе целью открыть его в этом году (пусть сумма будет небольшой, однако решение открытия депозита, ежемесячные его пополнения приучат вас бережно относиться к ден ... Читать дальше »

Просмотров: 484 | Добавил: 329 | Дата: 06.02.2017 | Комментарии (0)

 

 

Однією з передових стратегій роботи компанії Salomon можна виділити гостре бажання йти «в ногу з часом» з метою максимального задоволення споживчих потреб гірськолижників з різним рівнем підготовки. Саме це і стало причиною того, що щорічно компанія розробляє і успішно застосовує новітні технології при створенні своєї продукції. Компанія Salomon виробляє весь спектр гірськолижної продукції - лижі, черевики-кріплення, гірськолижні маски, одяг і спорядження. Крім того, продукція компанії Salomon - це бренд зі світовим рівнем, який тісно співпрацює з професійними гірськолижниками. Завдяки цьому проводяться регулярні тестування продукції компанії Salomon на всіх стадіях свого створення.

 

... Читать дальше »

Просмотров: 492 | Добавил: 329 | Дата: 04.02.2017 | Комментарии (0)

Камський автомобільний завод, або КамАЗ — найбільший російський виробник вантажних автомобілів, автобусів, тракторів, комбайнів, електроагрегатів, теплових міні-електростанцій та комплектуючих. Основні виробничі потужності розташовані в місті Набережні Челни, Республіка Татарстан.

У 1960-х роках СРСР мав потребу в розширенні парку вантажних автомобілів для підвищення продуктивності при автомобільних перевезеннях. Жодна з існуючих автомобілебудівних підприємств на той момент не могло задовольнити величезний попит в большегрузах з вантажопідйомністю від 8 до 20 тонн.

У серпні 1969 року Рада міністрів СРСР і ЦК КПРС ухвалили низку документів, згідно з якими в Набережних Челнах Татарської АРСР повинно було почати ... Читать дальше »

Просмотров: 494 | Добавил: 329 | Дата: 01.02.2017 | Комментарии (0)

Є приголомшливі круїзи, ідеально підходять під поняття "сімейний відпочинок з дітьми".
Нижче кілька підказок, які допоможуть Вам спланувати Ваш відпочинок.

1. У щасливі діти щасливих батьків! Так що не затягуйте з вибором і відпочивайте всі разом ;)

2. Зараз досить круїзів з гарантованими російськими групами. Це означає, що будуть екскурсії російською мовою, меню, програма дня, рускоговорящій обслуговуючий персонал, а також можливі розваги та спілкування із співвітчизниками. Для когось це безсумнівний плюс.

3. На лайнерах круїзної компанії MSC Cruises діти до 18 років проживають безкоштовно в каюті з 2-ма дорослими. На новітньому лайнері MSC Preziosa є ціла палуба, вироблена спеціально для д ... Читать дальше »

Просмотров: 540 | Добавил: 329 | Дата: 01.02.2017 | Комментарии (0)

Жодне весілля не обходиться без торта. І якщо раніше на Русі було прийнято пригощати гостей великим круглим короваєм, то зараз можливості кондитерів дозволяють виготовити торт будь-яких форм, розмірів і смаків.

Як вибрати торт на весілля

До того ж весільний торт – не просто солодке частування, а важлива частина торжества, тому до його вибору молоді пари підходять так само серйозно, як і до вибору сукні або костюма.

У більшості випадків турботи про святковий десерт бере на себе наречена, тому ще перед оформленням замовлення їй необхідно володіти деякою інформацією. У цій статті розповідається про те, на що варто звернути увагу при виборі.

Почнемо з начинки. Звичайно, ... Читать дальше »

Просмотров: 332 | Добавил: 329 | Дата: 26.01.2017 | Комментарии (0)

Цікавим і стильним рішенням для ванної кімнати є стільниця, яка служить додатковим місцем для розміщення приладдя, які повинні постійно перебувати під рукою. Під стільницею може бути розмішений пральна машина або шафка, що допоможе приміщенню придбати більш лаконічний і закінчений вигляд.

При виборі матеріалу для стільниці, перш за все, необхідно враховувати підвищений рівень вологості у ванній кімнаті, тому звичайний фарбований МДФ погано підходить для експлуатації в таких умовах. Краще зупинити свій вибір на водостійких штучних матеріалах, камені або дереві, обробленому спеціальним просоченням.

При виборі стільниці потрібно враховувати форму і розмір раковини. Для настільної раковини підійдуть міцні стільниці, зд ... Читать дальше »

Просмотров: 383 | Добавил: 329 | Дата: 26.01.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 »

Вход на сайт

Поиск

Интересно