Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Сьогодні шоу про хакерів, ніби Містер Робот, б'ють всі рекорди по популярності, а хакерський жаргон вже перестав, власного кажучи, бути жаргоном як таким. Всі ми знаємо, як часті витоку даних користувача і скільки лиха може накоїти талановитий школяр з комп'ютером і виходом в інтернет. Системи автомобілів Jeep зламуються прямо на дорозі, робота міжнародної корпорації може бути паралізована протягом десяти хвилин, а злом корпоративного facebook-аккаунта, наприклад, компанії Crayola, – таке нікчемна справа, що смішно й говорити.
Так чому ж користувачі все ще використовують один і той же пароль для пошти, соцмереж та доступу до інтернет-банкінгу? Чому корпоративна політика безпеки більшості компаній змушує співроб ... Читать дальше »

Просмотров: 745 | Добавил: 329 | Дата: 14.03.2017 | Комментарии (0)

Розташування

В передньо-нижньої частини малого тазу навколо верхньої частини сечівника безпосередньо під сечовим міхуром спереду прямої кишки.

Будова

За обрисами нагадує плід каштана - округлений трикутник, підставою прилягає до сечового міхура. Через передміхурову залозу проходить уретра. На задній поверхні простати проходить борозенка, умовно деляющая її на праву і ліву бічні частки, обмежена семявыбрасывающими протоками, що відкриваються з боків насіннєвого горбка.

Складається з фіброзної, м'язової і залозистої тканини. Більшу частину простати складає залозиста тканина, що складається з численних залозистих ходів з гроздевидными мішечками або ацинусами. Залозиста тканина складається з 30-50 залозок, що відкриваються в передміхурову частину сечівника навколо сім'яного горбика 20-30 вивідними протоками.Периуретральные залози розташовані навколо простатичного відділу уретри.

Читай ... Читать дальше »

Просмотров: 557 | Добавил: 329 | Дата: 14.03.2017 | Комментарии (0)

Волонтером УЄФА може стати фізична особа, яка не на комерційній основі долучається до організації чемпіонату, допомагаючи в роботі з проведення Євро 2012. Волонтери не отримують за свою роботу гроші, вони отримують лише безцінний досвід.

На вимогу ЕФС, на період проведення чемпіонату потрібно залучити приблизно п'ять тисяч українців і поляків. Вимоги до волонтерів 2012 дещо змінені, якщо порівнювати з 2008 роком. По-перше, запуск проекту запланований за рік до початку чемпіонату. Волонтерів набирали за рік до Євро. Їх роботу використовували у відбіркових турах.

Помічники Євро 2012 проходять п'ять турів. У процесі визначення можуть брати участь усі повнолітні громадяни України та інших країн світу. Для того щоб стати волонтером УЄФА потрібно виконати наступні дії:

— подати заявку на сайті УЄФА;

... Читать дальше »

Просмотров: 529 | Добавил: 329 | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Всі ми люди, як люди, і хоч квартирне питання нас зіпсував, але і милосердя іноді стукає у наші серця. Якщо ви любите тварин не на словах, а на ділі, можливо, вам захочеться приєднатися до волонтерського руху та допомогти братам нашим меншим, проживають у притулках. Завдяки роз'ясненням одного з таких добровольців стало ясно, що це не так складно і енергозатратно, як здається зі сторони.

У Москві налічується кілька десятків притулків, в яких проживають тисячі собак і кішок. Вони далекі від ідеалу, але завдяки їм по всій Росії новий будинок (а точніше — клітку), отримали мільйони тварин. Майже в кожному місті країни небайдужі громадяни або місцеві влади побудували притулок для тих, кому найгірше серед натовпів сну ... Читать дальше »

Просмотров: 515 | Добавил: 329 | Дата: 12.03.2017 | Комментарии (0)

Небезпека сепаратизму у нас зазвичай пов'язується з нацменовскими автономіями, багато з яких (наприклад, Татарстан) де факто перестали бути автономіями і більше нагадують суверенні держави. І мало хто замислюється над тим, що територіальна цілісність Росії може опинитися перед набагато більш серйозною загрозою - завдяки діяльності російських регіональних еліт. Не будемо забувати того, що у свій час розпад Союзу став можливий лише через сепаратизму РРФСР. У той же час деякі "націонали", такі як Назарбаєв, категорично заперечували проти демонтажу СРСР.

Мої побоювання далеко небезпідставні. Факти прояви російського сепаратизму в наявності. І вони мали місце протягом всієї історії "демократичної Росії". Відразу згадується проект Росселя про створення Уральської республіки. Свіжа пам'ять про те, як деякі жителі Івангорода збирали підписи за приєднання до Естонії. Не забути і про таких же діях тих жителів Курив, які мріяли про входження до складу Країни ... Читать дальше »

Просмотров: 545 | Добавил: 329 | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (0)

Якщо ви плануєте будівництво будинку або ремонт квартири, Як вибрати будівельну фирмувам не обійтися без професійної бригади. Але вибрати людей, які якісно і красиво проведуть малярні роботи, монтаж плитки, стяжку підлог і т. д. — складно. Знайти будівельну фірму можна через знайомих або оголошення в газеті та в Інтернеті. Краще всього в цьому допоможе найвідвідуваніша дошка оголошень. Тут можна відсортувати оголошення по місту Росії і типом будівельних послуг (електромонтаж, сантехніка, дизайн тощо). Наприклад, відшукати тих, кому під силу оздоблення офісів в Набережних Челнах. Є ряд критеріїв, які полегшать вибір з переліку компаній:

- наявність офіційної документації (держреєстрації, ліцензії);

- триваліст ... Читать дальше »

Просмотров: 509 | Добавил: 329 | Дата: 04.03.2017 | Комментарии (0)

Прибуткова робота підприємства залежить від багатьох факторів, але особливе місце тут займає бухгалтерія. Як правильно вибрати бухгалтера для вашої компанії? Кваліфікації та підготовки бухгалтера потрібно приділити особливу увагу, адже грамотний фахівець економить підприємству до 40% прибутку в рік. Насамперед, бухгалтер повинен володіти глибокими знаннями в своїй професійній області - це та оподаткування, і документообіг, уміння робити правильний бухгалтерський облік пересортиці, грамотний фахівець повинен вміти передбачити можливі проблеми і знаходити оптимальні шляхи для їх вирішення. Позитивний досвід роботи на виробництві, подібним з вашим, безумовно, бажаний.

Але однієї кваліфікації та досвіду мало. Бухгалтер повинен бути надійним людиною, адже обсяг інформації про справи провадження, якою буде оперувати бухгалтер, при бажанні можна ... Читать дальше »

Просмотров: 539 | Добавил: 329 | Дата: 02.03.2017 | Комментарии (0)

При спорудженні об'єкта нерухомості одним з найбільш важливих є грамотно зроблений вибір фірми, яка буде виконувати будівництво. Щоб повністю убезпечити себе від ризику обману недобросовісними компаніями, знадобиться дотримання багатьох певних правил.

Який перших крок варто зробити? Спочатку вам варто зібрати всі доступні дані про фірму, яка вас зараз цікавить. Питанням саме першорядної важливості можна назвати відомості про те, як довго працює ця компанія. Сама величезна неприємність тут - попастися на вудку так званих компаній-одноденок. Якщо ж фірма існує більше 3 років, то це тільки говорить про величезне досвіді в даній сфері.

Далі. Працівники будівельної фірми зобов'язані бути не сезонними, а саме пос ... Читать дальше »

Просмотров: 524 | Добавил: 329 | Дата: 28.02.2017 | Комментарии (0)

Як показує практика, процедура розлучення може бути простою тільки в тих випадках, коли він оформляється за взаємною згодою подружжя і у них при цьому немає неповнолітніх дітей. У всіх інших випадках відбувається розірвання шлюбу в судовому порядку і може сильно затягнутися, якщо подружжя при цьому ділять дітей і майно, пише zagorodna.com.
Основоположні принципи процесу поділу майна прописані в Сімейному кодексі:

розділ спільно нажитого подружжям майна може проводитися шляхом складання угоди, в якому буде вказано як саме цей розділ буде проходити;

розділ майна може проходити у вигляді судового розгляду з винесенням судового рішення.

Перший варіант поділу майна, що за допомогою складання угоди між подр ... Читать дальше »

Просмотров: 676 | Добавил: 329 | Дата: 26.02.2017 | Комментарии (0)

Якщо ви все-таки вирішили вибрати дизайн-студію, то ця стаття буде Вам дуже до речі! Web-студій сотні і всі готові зробити сайт, а вибрати треба тільки одну! Для того, щоб вибрати гідного розробника, необхідно розуміти за якими критеріями слід вибирати дизайн-студію. Критеріїв небагато, всього сім! Запам'ятайте їх, і робіть вибір дизайн-студії, обов'язково пропустивши всі пропозиції крізь «призму» критеріїв відбору.

Незважаючи на те, що піде мова про вибір дизайн-студії для розробки сайту, наведені критерії чудово підійдуть для підбору виконавця абсолютно в будь-якій сфері діяльності, від створення сайтів до проектування інтер'єрів будинків.

Критерій № 1. Ціна

Ціна — це перше, ... Читать дальше »

Просмотров: 548 | Добавил: 329 | Дата: 21.02.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 41 42 »

Вход на сайт

Поиск

Интересно