Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Пустирник при гіпертонії. В аптеках продають настойку пустирника , але його можна приготувати і вдома. При лікуванні артеріальної гіпертонії настої і відвари рекомендується. Настій коренів валеріани 1 ст. ложку сировини залити склянкою. Спосіб застосування 2 ч. ложки трави пустирника залити склянкою.
Користь і шкода від її використання в цьому випадку оцінюються лікарем індивідуально. Отже, як пити настоянку пустирника при підвищеній емоційній збудливості? В половину склянки води відмірюють 30-50 крапель настоянки і перемішують. При досягненні дитиною віку 12 років, дозволено використовувати її для зниження емоційної збудливості і зайвої гіперактивності. Необхідно також знати, що особливістю препаратів собачої кропиви є поступовий прояв і тривалість терапевтичної дії. Іноді можуть виникнути алергія, розлад травлення. Вони є уретониками, тобт ... Читать дальше »

Просмотров: 511 | Добавил: 329 | Дата: 10.04.2017 | Комментарии (0)

Вивчення іноземної мови — процес непростий, що вимагає посидючості і наполегливості. Не дивно, що у багатьох учнів досить швидко опускаються руки. Тим не менш, вивчити іноземну самостійно цілком можливо. І ніяких особливих чудодійних методик для цього не потрібно.

Слід зазначити, що наведені нижче поради та рекомендації підходять не тільки для англійської, але і для будь-якого іншого іноземного. Просто саме ця мова сьогодні є одним з найбільш затребуваних і викликає найбільший інтерес. До речі, за деякими критеріями вивчити англійську самостійно навіть простіше, ніж інші мови. Знову-таки з-за його затребуваності і поширеності. Адже не складе абсолютно ніяких труднощів знайти навчальні посібники, різноманітні матеріал ... Читать дальше »

Просмотров: 511 | Добавил: 329 | Дата: 07.04.2017 | Комментарии (0)

На вітчизняному ринку крім якісних автомобільних стекол, існує безліч підробок під світові бренди. Це не тільки псує імідж відомим авто виробникам, але і ускладнює вибір автомобільного скла, що може стати реальною загрозою для самого автомобіліста і його пасажирів, а також причиною серйозної дорожньо-транспортної пригоди.

Автоскло продаються в широкому асортименті і різних видів. Як зробити правильний вибір при купівлі автомобільного скла від виробника, щоб бути впевненим у безпеці при водінні? Розглянемо більш детально в даному питанні.

Як виявити не оригінальне автомобільне скло?
Якщо ви володієте невеликим стажем водіння, то вам буде дуже непросто відразу ж визначити хорошу підробку автомобільного лобового ... Читать дальше »

Просмотров: 475 | Добавил: 329 | Дата: 07.04.2017 | Комментарии (0)

Завдяки цій короткій статті, Ви відкриєте для себе нові знання для підготовки автомобіля до експлуатації в зимовий період. Ви, ймовірно, знаєте, що це дуже відповідальний і важливий процес. І Ви, очевидно, вже обізнані, що найголовнішим аспектом такої підготовки є установка зимових шин.

Всім відомо, що в даний час на ринку подібних товарів представлена велика різноманітність даної продукції від всесвітньо відомих брендів до менш дорогих шин, де необхідно враховувати цілий ряд специфічних особливостей. І, зрозуміло, ви чули, коли власники транспортних засобів вважають неактуальним заміну всесезонних шин на зимові їх аналоги чи задовольняються гумою колишньої в експлуатації досить тривалий час.

Ці судження безумовно помилкові, так як не можна заперечувати той факт, що саме від стану шин взимку залежить не тільки рівень комфорту при е ... Читать дальше »

Просмотров: 501 | Добавил: 329 | Дата: 06.04.2017 | Комментарии (0)

Напевно все чоловік знає, що майже всі дівчата звертають увагу насамперед на взуття чоловіки. І робиться це тому, що саме взуття найпростіше можна визначити, що чоловік перед ній знаходиться. Взуття може розповісти не лише про добробут людини, але так само і про його ставлення до різних речей. Тому слід поставитися до вибору взуття дуже грунтовно.

Головне, з чим необхідно визначитися з видом взуття і з чим вона буде в наслідок носитися. Наприклад, чоловіча осіння взуття і за кольором, і за формою повинна поєднуватися з одягом. Для костюма в діловому стилі і для штанів, підійдуть найбільше туфлі класичні або мокасини. Під джинси одягати можна абсолютно різну взуття, починаючи туфлями і закінчуючи всілякими капцями. Тут важл ... Читать дальше »

Просмотров: 512 | Добавил: 329 | Дата: 04.04.2017 | Комментарии (0)

Частенько бавает, коли ви хочете подивитись фільм прямо зараз але не можете визначитися з вибором. Дуже складно обирати серед тисяч фільмів щось по своєму смаку. З цього ми зараз розберемо як швидко вибрати собі фільм для перегляду.
По-перше, варто подумати і пригадати, може ви бачили якусь цікаву рекламу. Може вам радили щось подивитися друзі. А можливо ви вже скачали фільм і він лежить на комп'ютері не переглянутий. Але якщо з цього нічого не підійшло, то йдемо далі.
Після цього, якщо ви нічого не знайшли, можна зайти на кинопоиск, відкрити там рублику краще і вибрати потрібний вам жанр. Там вже не буде всяких безглуздих фільмів, а тільки те, що велика частина користувачів відзначило як найкращі. Також можна буде ... Читать дальше »

Просмотров: 304 | Добавил: 329 | Дата: 28.03.2017 | Комментарии (0)

Кожна людина народжується і вмирає. Перед родичами померлого постає питання, де і як поховати близьку людину, куди звернутися в першу чергу і яку суму потрібно мати, щоб організувати хоча б самі скромні похорони.
На цю непросту тему ми поговорили з керівником Сумського КП «Спецкомбінат» Євгеном Короткевичем.
- Скільки в Сумах діючих кладовищ і скільки закритих?
- На території нашого міста 13 діючих кладовищ, з них у відкритому режимі працює тільки кладовищі в районі 40-ї підстанції по вул. Менжинського, а решта - частково в закритому. Це Ново-Центральне Барановское кладовищі (вул. Червонопрапорна), Міське (вул. 20 років Перемоги), Аварійне (ГТВ, вул. Прикордонна), Засумское (вул. Баумана), Лучанское ( ... Читать дальше »

Просмотров: 531 | Добавил: 329 | Дата: 24.03.2017 | Комментарии (0)

Соціальне волонтерство все більш популярно. І якщо ви серйозно вирішили стати волонтером, то залишається дотримуватися деякі прості правила або принципи, завдяки яким все вийде: не нашкодь; допомагай нужденних, незалежно від віросповідання, національності та соціального статусу; не намагайся замінити професіоналів (лікарів, пожежників, вихователів); вкладай свої зусилля, час, турботу, доброту; спирайся на свої реальні можливості; працюй в команді; не допомагай власними матеріальними ресурсами.
На деяких принципах зупинюся детальніше.

Не зашкодь

Найперше правило саме така: не нашкодь! І мова тут не тільки про підопічних, але і про тих, хто поруч (персонал установи, лікарів, батьків дітей та інших волонтерів), і навіть про самого волонтера (його психологічному і фізичному здоров'я, стосунки з близькими, вільному часу, робот ... Читать дальше »

Просмотров: 531 | Добавил: 329 | Дата: 24.03.2017 | Комментарии (0)

Останнім часом в Україні з'явилося абсолютно нове громадське рух і різні волонтерські проекти, покликані допомогти військовослужбовцям на Донбасі, а також сім'ям переселенцям з окупованих областей. Їх внесок у підтримку армії неоціненний.

Що таке волонтерський рух?

Це вид громадської благодійної діяльності на користь нужденних людей, яка проходить безкоштовно, на добровільних засадах. Волонтерські організації носять некомерційний характер, а їхнє існування підтверджено законодавчо.

Актуальні на сьогоднішній день напрямки для волонтерів в Україні

Доставка в зону АТО:

продуктів;
питної води;
лікарських засобів;
предметів особистої гігієни;
головних уборів, рукав ... Читать дальше »

Просмотров: 506 | Добавил: 329 | Дата: 21.03.2017 | Комментарии (0)

Підлога для душової кабіни без піддону – досить складне сантехнічне споруда: він повинен приховувати комунікації підведені до стоку води, і бути герметичним. Для кращого відтоку води робиться ухил підлоги в бік стоку.

Переваги
Душ без піддона – це конструкція, яка існувала задовго до появи душових кабін і тепер знову стала популярною. Сучасні технології, матеріали і сантехніка дозволяють зробити такий душ зручним, гігієнічним і стильним.
У чому переваги душа без піддона, виконаного врівень з підлогою ванної, але з невеликим ухилом:
Можна створити душову будь-якого розміру і конфігурації;
Багаті можливості для створення індивідуального дизайну;
Ванна кімната здається просторішою;
... Читать дальше »

Просмотров: 657 | Добавил: 329 | Дата: 14.03.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 41 42 »

Вход на сайт

Поиск

Интересно